Őszi tekerés – Autómentes Nap

Ma délelőtt eldőlt, hogy az idei őszi tekerést szeptember 22-én tartjuk meg, ezúttal az Autómentes Naphoz csatlakozva (esőnap október 6.).

Ez egy kicsit változtat az eddigieken, de hiszen minden túra kicsit más volt, kipróbáljuk ezt is. Az egyes útvonalakra erőst várom a javaslatokat. A kiinduló helyszíneket szeretném, ha idén is mindenki megvolna (hm, megáll ez a mondat magyarul?). Pellérd, Bogád, Kertváros mellett közös Uránváros-Patacs csoportot szervezünk, és nagy reményünk van arra, hogy Pécsbányatelepről is el tud indulni egy csapat. Utóbbi azért is nagyszerű volna, mert  a pécsi kerekesek még nem tettek le a pécsbányai vasút felhagyott nyomvonalán létesítendő kerékpárútról.

Országszerte kampányolnak a gyerekek kerékpározásáért (forrás: http://yehudamoon.com/20080210/)

Országszerte kampányolnak a gyerekek kerékpározásáért (forrás: http://yehudamoon.com/20080210/)

A célállomás a mostani állás szerint a Kossuth tér, ahol színes programok várják a résztvevőket – erről a jövő hét folyamán részletesen be fogok számolni. A városi nagyrendezvény hozománya, hogy rendőri biztosítást is kapunk egy sor útvonalon – akik velünk voltak pár éve, emlékeznek a jófej motorosrendőrökre, és hogy mekkora élmény voltak a srácoknak. Ha esik, akkor esőnap – viszont akkor már nem kapunk felvezetést, tehát kicsit valószínűleg át kell rajzoljuk az útvonalakat. De elsőre bízzunk egy szép vénasszonyok nyarában!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: