Apróbb változások szept. 22-re

Az útvonalakat a rendőrség szakembereinek tanácsai alapján kicsit átdolgoztuk, a régi linkeken már a módosított nyomvonalak jelennek meg, nem az fog látszani, mint a képeken, ahonnan átkattintunk rájuk. A GPSies felületen lévő, interaktív térképek a helyesek! Fontos: a nyugati városrész rajthelye is megváltozott: a Patacsi Művelődési Háztól fogunk indulni 9-kor.

Kép: facebook

Kép: facebook

További infók hamarosan. Frissültek az útvonal-leírások, a régi változat szürke, az aktuális a jól olvasható.

A gyülekezési idő arra jó, hogy apróbb javításokat elvégezzünk a bringákon, ha kell, beállítsunk ezt-azt, és a regisztrációra. Ez alkalommal a lehető legpontosabban kell induljunk, mert a rendőrség a biztosításban előzékeny partner volt, ellenben a csúszások szükségtelen pluszmunkát adnának nekik.

A Szivárvány Gyermekháztól is lehet csatlakozni a nyugati városrészi csapathoz (vagy a Sportcsarnoknál is). Innét várjuk azoknak a mozgássérült, vagy másképpen fogyatékkal élő embereknek az indulását, akik kerekesszékkel, tandemmel szeretnének castlakozni a gördüléshez. Az előzetes jelentkezés azért praktikus, mert korlátozott számban tudunk eszközöket biztosítani részben Bringanti, részben a Free Mobility Egyesület jóvoltából.

Lesz pár tandem is, várjuk azoknak a vak embereknek a jelentkezését, akik szívesen gördülnének velünk egy látó társsal a tandemben. Örömmel vennénk, ha ki-ki az ismeretségi körében terjesztené az infót. Jelentkezni a honlapon lévő elérhetőségeken vagy itt lehet, és azért célszerű, hogy a megfelelő számú tandemet oda tudjuk vinni a rajthelyre. Ha valakinek és/vagy látó társának nincs még tandemes rutinja, akkor megszervezzük a gyakorlást!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: