Utolsó simítások

A köpönyeg.hu holnapra napos, szolid, igazi bringásidőt ígér.

Két-három tandem még mindig foglalható, azt egyik ráadásul egy Bringanti-féle háromszemélyes példány. Jelentkezni a Névjegy menüben lévő elérhetőségeken lehet.

A Szivárvány gyermekháznál várjuk azokat a mozgássérült embereket, akiknek van saját eszközük, ill. délutánig még lehet jelentkezni. Fél tíz körül csatlakozik a csoport a Rácváros-Patacs-Uránváros felől érkezőkhöz, és a Sportcsarnok parkolójában várjuk be egymást a pellérdi és kertvárosi csapattal. Onnan rendőri felvezetéssel gördülünk tovább.

A túraleírásokban pontosítottam a Sportcsarnok és a cél közötti rész útvonalát. Most már egyezik az online térképpel.

A célban a regisztrált résztvevők (gördülők és nem gördülők) a megfelelő számú állomás teljesítése után egy csinos pólót kapnak!

Pécsett most próbálható ki először a “pékkerékpár” a Viszikli jóvoltából. Ez a hosszított bringa igazi csemeteutaztató eszköz télire-nyárára, könnyedén boldogulnak vele filigrán hölgyek is, és elfér a szűk ösvényeken is. Emellett áruszállítóként is működik (voltaképpen erre találták ki), de aki a 4-5 Beagle-jét vinné ki a hegyre legeltetni, annak is jó választás.

Kényelem, beszélgetés, védelem

Kényelem, beszélgetés, védelem

 

Bringanti, a Velocipész

Bringanti, a Velocipész

Bringanti szaktanácsadását azoknak ajánlom, akik fogyatékkal élő ismerőseik, rokonaik számára vagy saját maguknak keresnek speciális kerékpárokat. Többé-kevésbé egyszerű módon szinte mindenkinek található megoldás arra, hogy kimozduljon a négy fal közül, a lehető legkevesebb segítséggel. Itt az alkalom informálódni. Személyre szabott megoldások a Velocipésztől.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: